REVIEWS

"Ik bleef, voordat ik terecht kwam bij Lisianne voor saxofoonlessen, al een tijdje vasthangen op hetzelfde niveau en zag weinig progressie, wat niet bevorderlijk was voor mijn motivatie.

Dankzij Lisianne’s aanpak en focus, was er op korte tijd terug evolutie merkbaar. Aan de hand van aangepaste oefeningen ging mijn klank sterk vooruit. Haar ervaring met lesgeven aan kinderen komt ook ten goede aan volwassenen. Haar lesmethodiek is helder en logisch, waardoor het eenvoudig is om haar tips op te pikken en toe te passen.

Lisianne weet het niveau van de lessen zo te zetten dat er voldoende uitdaging is, maar het wel haalbaar en overzichtelijk blijft. Maar bovenal is de motivatie om door te zetten met sax weer helemaal terug!"

 

- K.B. (39 jaar - saxofoon)

november 2020

"Lisianne is een jong en gedreven leerkracht die er volledig voor gaat. Ze staat telkens met een lach en een zwans voor de klas. Wat ik zo fantastisch vind aan haar, is dat ze ook buiten de lesuren jouw wensen vervult. Ze geeft niet enkel een fantastisch voorbereide les, maar daar buiten gaf ze mij ook tips rond improvisatie. Dat tikkeltje extra dat ik nodig had en wat zij perfect wist. Geweldig persoon met veel liefde voor de job."

 

- E.V. (22 jaar - muziektheorie)

november 2020

"Lisi maakt van het wekelijkse lesmoment telkens een halfuur om naar uit te kijken. Ze houdt zich niet aan één lesboek, maar vindt stukken op maat die steeds moeilijk genoeg zijn om op te zwoegen en altijd interessant genoeg zijn om vol te houden. Wanneer die ene lastige passage dan eindelijk goed zit, spat het besmettelijke enthousiasme er vanaf. Al boezemt de wekelijkse bevraging van de toonladders nog voldoende angst in om de lessen consequent serieus te nemen.."

 

- M.A. (32 jaar - saxofoon)

december 2020

"Lisi is een zeer talentvolle en enthousiaste leerkracht, een warme, innemende jonge vrouw met een hoofd vol creatieve ideeën . Ze heeft respect voor de eigenheid van elk kind en zoekt telkens naar de aanpak die het best past. Ze stimuleert het durven creatief zijn en het op onderzoek gaan in de magische wereld van de muziek. Lisi is werkelijk een toppertje!!!"

 

- A.S. (mama van leerling 9 jaar - klarinet)

februari 2021

"Ik ben bij Lisianne terecht gekomen na 3 jaar klassieke muziekschool. Na deze 3 jaar was mijn muzikaal zelfvertrouwen helemaal weg en ging ik eerder achteruit i.p.v. vooruit.

 

Lisianne's manier van lesgeven is een verademing. Ze is enthousiast, weet me te motiveren en benadrukt het belang van techniek op een speelse wijze.

 

Dankzij Lisianne groeit het 'muzikaal' vertrouwen en heb ik op korte tijd stappen kunnen zetten naar meer muzikaliteit. Een absolute aanrader!"

 

- D.VdB. (VW - saxofoon)

maart 2021

"Ik heb heel bewust voor Lisianne als leerkracht gekozen, nadat ze een vervanging had gedaan.

Ik ben als volwassene na een lange pauze opnieuw beginnen spelen. Dankzij Lisianne heb ik vooruitgang kunnen boeken: mijn toon is verbeterd, mijn techniek en achtergrondkennis, o.a. door de toonladders in alle vormen en maten.

Ze hecht veel belang aan het -precies juiste- ritme en dat vind ikzelf ook belangrijk. Samen met haar heb ik mijn eerste stapjes in de improvisatie gezet, heel fijn.

Sinds de Corona-lockdown is mijn wekelijkse les iets om echt naar uit te kijken, saxofoon spelen is nog meer een uitlaatklep geworden.

Lisianne stelt zich heel flexibel op en heeft me ook via een tien beurtenkaart tijdens de zomervakantie les gegeven."

 

- K.D. (VW - saxofoon)

april 2021

"Mijn dochter volgt sinds twee jaar pianoles bij Lisianne en wil volgend jaar enorm graag verder met haar.

Mijn dochter vertelt het volgende over Lisianne: "Ze doet alles stap voor stap zodat ik alles goed kan leren. Lisianne zingt ook veel tijdens de pianoles en dat maakt het nog leuker. Ze steunt mij heel goed en moedigt mij constant aan. Ik krijg dan het gevoel dat ik het nog beter kan."

Als ouder merk ik dat mijn dochter er elke keer weer naar uit kijkt om naar de les te gaan en komt ze erna altijd vol energie en enthousiasme voor muziek thuis. Lisianne heeft passie voor muziek alsook veel muzikale kennis en begrijpt zeer goed hoe ze dat moet overdragen aan kinderen."

 

- T.C. (vader van leerling 8 jaar - piano/zang) 

mei 2021